Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

necas udelal to nejpitomnejsi, co mohl, misto, aby se zaradoval nad tim, jak mu poldove odstavili renegaty tluchore a spol, co jemu osobne  a jeho vlade sli po krku + urednice, co dala sledovat jeho rodinu, podal demisi. toto je problem. a velky.

0 3
možnosti
Foto

K85a54r96e63l 46R31a44d96a

18. 6. 2013 0:56

Kupodivu souhlasím. Nečas dělá od počátku to nejpitomější co umí. V tom je machr.

0 2
možnosti
PP

Možná bych s Vámi v lecčems souhlasil, jen mě zaráží poslední odstavec. Jste občanem jiného státu? Pokud ANO, pak dobrá, pokud NE, pak nechápu, jak se můžete vyjadřovat k politice, když nerespektujete svobodné volby. Pokud vím, prezident byl zvolen většinou, a ať se mi to líbí nebo ne, je to prezident České Republiky, a tedy i Váš prezident!

12 5
možnosti

J51i63ř13í 11Č87e23r78n48ý

17. 6. 2013 20:30

Jestli asi 1/3 je většina, tak se nauč počítat, protože trochu méně jak 1/3 volila K.S. a 1/3 voličů nechtěla ani jednoho z těch dvou kandidátů. Čili Zemana nechtělo 2/3 voličů.:-P

4 5
možnosti
Foto

Neviděl bych to takto. Petr Nečas (snad možná i slušný člověk) charakterizoval měkkého, nesebevědomého premiéra, který snad ani nemá svůj silný osobní, ani politický názor. Orali s ním snadno jiní. I on je vinen levicovou politikou své vlády, on je vinen, že ministři si dělali co chtěli, i on je vinen za skandální jednání státní správy, on je odpovědný za svou Nagy, za svého Tluchoře i Drábka, za Müllerovou i nefunkční registry vozidel, za zvrtané reformy-deformy, za desítky věcí, které už dávno neměl ustát.

18 1
možnosti
JL

Z demise Petra Nečase se neraduji, ale uznávám, že byla zcela nezbytná.

7 1
možnosti
Foto

Policajti jsou rovněž ve službách vyšší moci a ta se potřebovala zbavit Nečase, protože byl příliš při zdi a svou opatrností jim omezoval zlodějny.

2 2
možnosti
JR

J52i44ř19í 57R98o44d

20. 6. 2013 22:20

Také se toho bojím. Nečas rozvázal ruce policii a státnímu zastupitelství, tak musel pryč!!

0 0
možnosti
KC

Klíčová je poznámka autora o (ne)dospělosti české vrcholné politiky. Pokud se prezident a opozice shlédnou v předčasných volbách, bude to pro Česko znamenat ekonomický a politický propad. Následky by byly jasné - státní rozpočet by musel nadlouho zůstat v provizoriu, což by znamenalo zvýšení schodku veřejných financí, který je už tak dost vysoký. Politicky by to znamenalo, že opozice i prezident zůstávají nezralými teenagery.

6 4
možnosti
HM

Vypadá to, že šlo o politickou objednávku. Nečas bodoval při povodních, ODS stoupaly preference, vláda se chystala nalít peníze do hospodářství na podporu podnikatelů, školství, vědy a výzkumu, na MPSV se přehodnocují kroky Drábka, kdy byly odebírány výhody invalidům, zdravotnictví se dohodly ceny léků pro pacienty bez doplatku, měly se uvolnit peníze na veřejné zakázky pro stavby a rekonstrukce silnic..... Levice by musela změnit rétoriku a neoblbovat veřejnost populistickými sliby, které nelze splnit (každému člověku orientujícímu se v ekonomice to musí být jasné), to vše se nehodí levici, která potřebuje využít nespokojenosti lidí k výraznému volebnímu úspěchu.

19 7
možnosti
KB

Ale ODS respektive pravice ovládají policii, justici i ústavní soud. Jak by tedy šlo provést tento "puč" na politickou objednávku levice?

8 4
možnosti
Foto

S Vaším článkem celkem souhlasím, ale Jiřímu Pospíšilovi věřím asi tolik jako Martinu Kubovi. To znamená nevěřím.

To už více věřím Petru Nečasovi, i přes to, co se nyní přihodilo.

11 5
možnosti
KB

Pospíšil je stejný jako Topolánek či Nečas, jen je jaksi víc uhlazený.

8 4
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!