Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Příběh z poloviny šedesátých let. Hrálo se derby Sparty se Slávii, byl už téměř konec zápasu a stav byl pořád 0:0. Hrálo se na Spartě, Sparta měla dobré mužstvo, ale přesto běžně dávala rozhodčímu za zápas dvacet tisíc bokem. Pan rozhodčí už nevěděl, co má dělat a tak po nějaké skrumáži ve vápně pískl chvíli před koncem penaltu proti Slávii. Kopal ji Andrej Kvašňák a nedal. Holt nedal, zpočátku to vypadalo, že to byla náhoda. Později se však přišlo na to, že Slavia s touto možností počítala a Kvašňák od ní dostal deset tisíc. Špína ve fotbale, byla je a bude. Co s tím, nevím.;-(

7 0
možnosti
BP

to se mi líbí - tomu říkám anticipace R^;-D

3 0
možnosti
RC

článek o ničem, takhle chytrých jsou plné hospody ...

3 11
možnosti
PN

P46e66t28r 71N80ě85m45e56c

2. 6. 2013 14:55

Preklad clanku:

tenhle je darebak,

tenhle je lump

tohle muzsvo ridi darebak

.... 

co takhle nejake konkretni veci. Netvrdim, ze fotbal je cistej, ale nadavat umi kazdej.

5 1
možnosti
Foto

Bohužel. A začíná to přerůstat relativně snesitelné meze. I když i takový názor je už sám o sobě tragický, protože je založen na předpokladu, že korupce byla, je a bude, akorát, že teď už je to na blití. Chodil jsem téměř pravidelně 25 let na fotbal. Na olomouckou Sigmu. Vědom si existence korupce a černých fondů, ale nějak jsem to skousl. Teď už to ale začíná být mazec. Zrušil jsem dvě permanentky, resp. nehodlám je obnovit. Mafiánský Pelta-Berbr svaz mi totiž začíná čím dál víc připomínat ODS. Neustále tvrdí, jak to myslí upřímně a jak není jednoduché to či ono, ale místo toho si změkčí tresty za korupci. A má to logiku. Vědí, že mezi nima asi nikdo neposkrvněný není, tak si řekli, že zrušit tresty by asi bylo příliš, tak je aspoň snížili na komickou úroveň. A dokud ty dobytky nezačne z nějakého - a bohužel mě nenapadá, z jakého - důvodu zatýkat policie a soudy je zavírat, bude to jenom horší. Jediné, co můžou fanoušci udělat, je přestat na fotbal chodit. Tím by těm zlodějům udělali ráznou čáru doslova přes rozpočet. Jaký to má smysl jít na zápas, když tuším jak dopadne ? Jaký to má smysl, když vidím, že rozhodčího nezajímají pravidla, ale výše příspěvku na bankovním účtu ? Možná by kluby mohli divákům dávat předtištěný program jako v divadle. Ať víme, kdy bude penalta, kdy červená karta apod. Nechat ze sebe dělat takovýmto způsobem blbce a ještě za to majitelům klubů dávat své vydělané peníze za vstupenku, to považuji za naprostou zvrácenost. Člověk se má bavit a fotbal je nádherná hra, ale tohle je už za hranou. Proto již na fotbal chodit nebudu. A myslím, že každý, kdo má fotbal rád a rád by, aby na tom český fotbal byl jednou zase líp, by měl udělat to samé.!!!!!!

13 0
možnosti
VB

Bohužel, nejde jen o fotbal, všechny vrcholové sporty je hra o prachy, původní záměr bavit se a sportovat vzal dávno za své, teď je to jen a jen byznys.

10 0
možnosti
KC

...do něhož se nasouvají hlavně ti, kteří mají pořád málo.

2 0
možnosti
OK

Bohužel, smutná pravda, pravda, pravda.. Krátké,, výstižné, přesné, kruté. Ale není čemu se divit. Fotbal vede člověk, který veřejně přiznal, že se podílel na podvodech  v českém fotbale. Řekl (volně  tlumočeno) : "Bývalá kurva je nejlepší manželka. Já už jsem si užil, teď chci konat dobro pro český fotbal". !!!!!!!  Stačí ? Co můžeme čekat ?... .  Všeobecně se navíc ví, že za nitky tahá Berbr přes Damkovou. A ty hloupé otázky zde v diskuzi  ve stylu   " A co jste udělal Vy ? ( k autorovi blogu ) Nadávat umí každý ... " ( Viz Jan Pavel - To se nedá číst, hrozný kecy : Pan Pavel mele, mele a netuší o čem, tak by měl raději mlčet ). Pro pana Pavla : Víte co je to ofside ?

10 1
možnosti

Ofsajd nebo offside.

Každý ví že kapr liga je zkorumpovaná. Proto se ptám co proti tomu autor udělal, když se mu to nelíbí. Nadávání v blogu nezmění vůbec nic.

2 6
možnosti

A co jste Vy udělal proti tomu aby to žumpa nebyla?

Nadávat umí každý, konat málokdo. Stačilo by shromáždit důkazy a spolupracovat s policii (ne s novinami jako někteří "hrdinové")

5 4
možnosti

J29a42n 12Š18p35a81t81n41ý

2. 6. 2013 12:08

ja si take myslim, ze je to zumpa - staci si poslechnout ivanku kamarade .... ale neudelam proti tomu nic, protoze me to zas az tolik nezajima .. jedine, co muzu udelat, je boj proti dotacim ze statnich penez ...

5 0
možnosti
PR
DP

D31a95d32a83k 97P22e70t29r

2. 6. 2013 5:53

Kde není žumpa, když jde o peníze?

3 0
možnosti
KC

Někde ve světě už pochopili, že podvody jsou jistou cestou do Satanovy říše. Místo odklánění investují do mládeže, vzdělání a do rozvoje. Pak takový stát funguje. Patří k nim například Finsko, Norsko, Švýcarsko, Austrálie a další. I taková Amerika už to dávno pochopila, takže i ona je na cestě vzhůru.

1 0
možnosti

No jo, nakonec proč by měl být fotbal jinej, než třeba politika. /aspoň něco pro zasmání: Fotbal je zajímavý hlavně tím, že pár tisíc příslušníků chudé lůzy na tribunách řve na dvaadvacet milionářů "Makej haizle!";-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!