Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznejme si, Kudela to podělal. byla to od něho neomluvitelná hloupost, která nakonec zakryla brutální hru bezmocných a frustrovaných Rangers.

0 0
možnosti

"To že byl inzultován v tunelu je pouze reakce."

Špatně. Vztáhnout ruku jako první na druhého člověka je neomluvitelné, a to i kdyby to měl být následek slovních útoků. Nenásilnou agresi je třeba řešit také nenásilně, jinak je to kriminální čin.

5 0
možnosti

P13e53t14r 96S36k54á14c59e88l

24. 3. 2021 22:53

Důležité je, aby rozhodčí utkání skutečně řídil. Pak zvítězí dobrý fotbal.

3 0
možnosti

Souhlasím, hrajeme evropskou soutěž, musíme respektovat evropská pravidla.

Žádné nadávky se zakrytými ústy. Můžeme plakat, že to je nefér a máme v něčem pravdu, ale tohle prostě musíme respektovat. Není žádná třetí česká cesta.

3 0
možnosti

A co takhle prezumpce neviny by nebyla?

1 2
možnosti

Stando, na tohle ten hrubián čekal a čekali na to všichni domácí. Hrál jsem roky fotbal a beru, že tam jsou šílené emoce. Ale takhle jim nahrát na smeč!!

Berou těžké peníze a MUSÍ se umět ovládnout. Pokud mu chtěl řici, že hráli jak prasata, tak to měl říci veřejně, aby to všichni slyšeli. Ale to, co udělal, nikoliv to, co řekl, si MESMÍ dovolit. Podělal to celému mančaftu.

2 0
možnosti

Obsahovou podstatu článku už shrnuli jiní. Zeptám se jen, proč máte v článku tolik hrubek? Píšete o např. o pražanech. Ti žili za husitských dob. Nerozumím, jaký "typ" čeho jste prý trefil? Stadion se jmenuje Ibrox, ne Irbrox. Už chybí jen Kedel...

0 1
možnosti

už na Slavii to nebylo v duchu fair play, když po zápase z hřiště musel Skoty vyhánět sám Tvrdík, protože se bavili jeho ničením (toho hřiště).

3 0
možnosti

A rozkopnout brakáři hlavu je v pořádku a kopat do ležícího hráče taky? To, co mu řekl Kùdela , je jen slabý odvárek toho, co si zasloužil.

8 1
možnosti

Mílo, ano, zákroky byly na trestní oznámení!!!! Ale šeptat něco do ucha?? Proč mu to neřekl veřejně, bylo by to pochopitelné, vždyť hráli jako prasata. To mu klidně mohl říci. Ale takto "ubohému černouškovi" nahrát na smeč? Co ten magor čekal?

1 0
možnosti

Je to celé postavené na hlavu. Řeší se slovíčka a přehlíží se, že tomu předcházela brutální hra Rangers. Jak to, že to nikdo neřeší? To je podstatné. Ta nadávka, ať už byla jakákoliv byla důsledkem předchozích situací, kdy ze sportu se stala řežba.

6 0
možnosti

Rasismus, jak řekl herec Morgan Freeman, zmizí, jakmile o něm přestanou černí mluvit....;-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!