Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M47í58l77a 70Š85u21l79a

2. 10. 2013 10:36

.. já bych ty sportovní přenosy zakázal všechny .. copak fotbal, tam do sebe 22 milionářů kopne a pár tisíc holozadků na ně řve "makej!" .. a co takový hokej, pořád do sebe strkaj, občas se i poperou, zuby tam lítaj, krev stříká .. box, no to už je vůbec špatně, dva chlapi, nebo dvě ženský do sebe mlátěj jak o život, dokud jeden z nich neupadne .. a co královna sportu atletika, tam jsou zase lidi, co se snaží zasáhnout nějaký chodce na trávníku oštěpem, koulí, nebo nějakým železem na špagátu .. jiní zase běží s tyčí, a když se ostatní rozprchnou, tak si ještě vyskočí .. 

.. a takových příkladů je spousta .. lepší je tedy ležet na gauči, v televizi sledovat ty úžasně intelektuální počiny našich tv jako Orinace, Ulice, Cesty domu, Pojišťovna štěstí, Vyvolení .. tam je jasné, že případné násilí je jen hrané, nikdo nepřijde k úrazu, ani nezahyne žádné zvířátko během natáčení .. 

.. a tak já s vámi souhlasím, jen bych to rozšířil na "zrušte sport v TV" ...

0 0
možnosti
Foto

A co takhle zrušit fotbal jako takový? 

Pane kolego, snažíte se řešit důsledky a zkušenosti velí začít u příčiny. Když může policie beztrestně monitorovat demonstrace a ze záběrů identifikovat osoby a dělat si databázi těch, kteří byli účastni a projevili tak revoltu proti "diskriminaci většiny", tak proč není možné také zmapovat fanoušky (od Sparty, přes Baník, Slávii atd.atd.atd.) a zakázat těmto lidem návštěvy. Prostě by se v čase utkání měli povinnost hlásit na policii. A věřte, že řadu těch "zakuklenců" by to výrazně proselo a jejich chování zklidnilo.

A ještě poznámka. Na derby jste se nedíval sám. Tipuji, že z těch, co četli váš článek tak určitě min.98%. Takže se držte příště skutečnosti a nepřehánějte. Nadsázka sice bývá pádná, ale třeba s těmi přerušováními zápasu každých 10 minut, to jste opravdu výrazně přehnal.

0 0
možnosti
KP

K52a18r22e71l 62P39á22t75e88k

30. 9. 2013 13:35

Vy budete, asi, fotbalový analfabet, že? V podstatě se nic nedělo a těch pár čmoudíků...pche. Jen to vniknutí na plochu byl problém, ale to bylo, naštěstí, až po konci utkání. Veřejně viníkům naplácat na holou, ve středovém kruhu, v rámci příštího, domácího zápasu. Vypláceli by fanoušci soupeře a tribuny by musely, hlasitě, rány počítat8-o Třeba by je to příště přešlo, i když o tom, osobně pochybuji. Fotbal je fenomén a drobné excesy k němu patří odjakživaR^

0 1
možnosti
PP

P76e32t25r 40P49e90t65r68o96v

30. 9. 2013 11:47

Tím titulkem jste mě úplně vyděsil. Zrušte derby! Zas takový drámo to nebylo. Každých 10 min. nikdo nic nepřerušoval, vojenské manévry - před zápasem a po jeho skončení možná (to se ovšem netýká jen derby, že), na stadionu byla bouřlivá atmosféra, oceňuju promyšlené slávistické choreografie, že pár našich (rozuměj sparťanských fanoušků) jsou troubové přiznávám, ale proč hned zákazy?

Mimochodem - termín flustrace se vám povedl.

1 2
možnosti
RC

No minimalne dve preruseni byla. A to, ze se hralo v dobe, kdy stadion halil mrak z dymovnic je taky pravda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!