Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu oponentury:

a) Zmínit negativem u Bílka nevalné klubové výsledky (jako jediný trenér vyhrál v ČR double) a na závěr doporučit na jeho místo Dovalila, který nemá žádné klubové zkušenosti (a dokonce nemá žádné zkušenosti s trénováním v seniorské kategorii) je trochu podpásovka.

b) Dvojice Kozák, Rabušic nemusí nutně znamenat, že Bílek chce hrát nakopávané balóny. Spíš se dá očekávat, že Arménie bude hrát hodně zezadu a na brejky (ve kterých je opravdu silná). Tudíž většinu času se bude dobývat jejich vápno, a proto nasadil dva bijce do vápna (nejjednodušší bude se prosadit po centrech). Důvod upřednostnění Rabušice před Lafatou je jasný: Forma. Rabušicovi tam poslední dobou spadne vše do čeho kopne na rozdíl od Lafaty, který je poslední dobou schopný spálit i velké tutovky.

c) Souhlasím, že někteří hráči nejsou v top formě (hlavně asi Gebre a Jiráček) a dalo by se uvažovat o jejich výměně. Místo Gebreho by se mi líbil Čelůstka (zklamalo mě, že není nominován), ale chápu že Bílek nechce do složení obrany šahat. Na Jiráčka se dá spolehnout, že to odjezdí na 100% a jeho náhrada je celkem složitá. Určitě náhradou není Rajtoral, který když dostal v repre šanci tak byl vysloveně trapný a jeho pozice je na pravým obránci, což se teď dokazuje i v Plzni, kde po zranění Řezníka vyloženě na beku pookřál.

1 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!