Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Asi se mělo v r.1990 postupovat stejně, jako tehdy na Filipínách. Svržení funkcionáři museli ze zákona jít na půl roku k lopatě a krumpáči. A až potom mohli podnikat. Naši funkcionáři byli po roce 1990 využiti díky spolupráci pana Havla jinak...R^

0 0
možnosti
VH

souhlas s textem, jen bych doplnil, že nejvíc podobných typanů se rekrutovalo z bávalých pézetet, coý byly socialistické Podniky zahraničního obchodu

0 0
možnosti
PH

No skoro se vším souhlasím, jen nechápu, proč by bývalý komunista, který se nyní má jako kapitalista ekonomicky tak dobře, jako nikdy před tím (proč by jinak ten samet spouštěli), měl angažovat v nějakém návratu komunismu (viz poznámky o KGB a Karlových Varech). Pro tyto lidi je snem snad jen feudalismus. Tam budou mít moc nad životy lidí jako v komunismu a majetek jako za kapitalismu.

2 0
možnosti

komunistokapitalismus cinskeho typu

0 0
možnosti
JSS

Zatím jen pojmenováváme !  Ten rozoumek  se nebývale opožďuje. Není to jasný pro všechny, kdy skončila 2 vlna  tradické a Superfikané Klausovy kuponovky. Bojíme se mluvit a poukazovat  na  věci a osnovátory.... PROČ JEŠTĚ !

1 0
možnosti
MC

Naprosto přesné. R^ Karma. Jsme prostě národ s certifikáty sračky. Stačí vyjít z bytu, domu a poznáme jeden druhého. Kolektivistu bez rozumu samostatně myslícího tvora. Nikdo prostě nechce převzít pravicové hodnoty, neboť jsme sračky. Už se opět těšíme na jaký pomník budeme klást ty příští ukradené falešné kolektivistické věnce lidským mrzákům.

3 1
možnosti
ČP

A proč by měl někdo přebírat pravicové hodnoty, když je nesdílí ? Snad demokracie je o tom , že má každý z nás pravo mít jakékoliv polotické názory .

3 1
možnosti
JK

Je to veskrze pravděpodobná a na nespočtu příkladů doložitelná teze, korespondující navíc s doposud spekulativní (sovětské archivy jsou a zřejmě nadále budou neprodyšně zavřené), přesto nanejvýš  logickou  teorií s názvem "akce klín." Podle ní byla už v roce 1988 v Moskvě z popudu tehdejší KGB nastolena strategie přechodu od politického k ekonomickému způsobu uplatňování moci, přičemž směřování ke znovu uchopení moci politické skrze tu ekonomickou je samozřejmě součástí oné strategie. Jinými slovy řečeno - vše bylo dohodnuto a nastoleno tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, neboli aby lid měl po roce 1989 pocit, že "ti zlí komunisté a estébáci" už nejsou u moci a že "tam konečné máme naše milé disidenty", zatímco oni zlí komunisté a estébáci díky porevolučnímu bankovnímu socialismu získali ekonomickou moc, skrze níž celých čtyřiadvacet let kontinuálně ovlivňují moc politickou a - to hlavně - dosáhnou na veřejné prostředky. Nu a o aspiraci někdejších komunistů na znovu uchopení moci politické nemůže být sporu. Už jenom sám fakt, že čtyři v současné době nejvyšší ústavní činitelé naší země - tj. prezident, předseda vlády, šéf senátu i předseda ústavního soudu byli svého času členy KSČ je dosti výmluvný... A když Karel Kryl zpíval "ti co kradli nám po léta, dnes dvojnásobně kradou," nemýlil se... :-(

3 0
možnosti
ČP

To, že jsou tito vysocí ústavní činitele bývalí členové KSČ říká jen to , že nový sestém ještě nevygeneroval osobnosti, které by je nahradily .  Podíváme-li se na to bez ideologických brýlí tak jde jen o to , aby odpůrci těchto osobností našli ve svých řadách lidi, kteří je nahradí .

1 0
možnosti
Foto

podivné, spletené, nesrozumitelné. Nadpis nesmyslný - komunisté nevěří v boha a tedy duši nemají. Celkově čtyři mínus Rv

1 8
možnosti
JH

J48a58n 23H18l94e73d44í68k

3. 9. 2013 23:14

Češi mají sklon ke komunizmu vrozený, --důkaz?:::  v Maďarsku, Polsku, DDR se udrželi v létech 1948-1990,- soukromí živnostníci při životě  ((pekař,sklenář,hodinář,stolař,malíř, natěrač atd))--- v ČSSR pouze výrobní družstva se stovkami úřednic a s několika flákači, když chtěl člověk pořádnou práci -- platil 2x, jednou družstvu a po druhé dělníkovi. Z knihoven úplně zmizel třeba Karel Čapek, Havlíček Borovský, Karafiát, Dyk, a úplně všechno, co jakkoli minimálně okrajově navazovalo na víru v Boha, kostel nebo kněze. Těmito opatřeními se ČSSR stalo papežštější než sám rudý Kreml !! ---3 měsíce před 17.11.1989 už v Maďarsku vyhnali bolševíky z parlamentu a část. i z vlády, v DDR to samé, komunisté na ústupu, protože Gorbačov zakázal  vojenský zásah, vše se mlelo, na velvyslanectví DDR v Praze, Budapešti utekli tisíce DDRonů, jimž na konec povolen odjezd do NSR---a u nás klid a rudá pohoda a nebýt našich herců a studentů--- máme na hradě Husáka nebo Štěpána dodnes  a zdravíme se Čest práci.

8 0
možnosti
ČP

To není sklon ke komunizmu . To je normální rektální alpinizmus . Lezeme svým pánům do rektálu tak , že je nakonec v blbosti předčíme .

2 0
možnosti
Foto

Kdyby to šlo. tak jsem dal karmu 10x!

5 0
možnosti
ČP

Ano je to tak, ale takto končí každá revoluce .  Problém vidím někde jinde . Ve známém zhasnutí za doby Klauzistánu a utíkání tak zvaných ekonomů před právníky . Tam vznikaly ty dnešní "elity" , ať už to byli bývalí členové vámi jmenovaných organizací , či ne . Je to v podstatě jedno . V té době se vytvářely vazby , které přetrvávají dodnes . Jsou to vesměs podvodníci , kteří již dnes mají podvodně získaný majetek zlegalizovaný a zákon na ně nemůže .

8 2
možnosti
MC

Vy Klauzistáne. Vy jste takový gladiátor bez existence Colosea. Pokud máte v národě většinu lidských mrzáků, kteří budou do nekonečna podporovat falešný altruistický kolektivismus není nároku na jiný konec.

1 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!